علی محمدی اظهار داشت: این میزان تولید عسل، علاوه بر تأمین نیاز داخلی گلپایگان، زمینهساز عرضه عسل این شهرستان به بازارهای استان و سایر نقاط کشور شده و جایگاه این شهرستان را بهعنوان یکی از قطبهای تولید عسل در منطقه تثبیت کرده است.
وی خاطرنشان کرد: شرایط مطلوب اقلیمی، مراتع غنی و تنوع گیاهی گلپایگان نقش مهمی در افزایش تولید و ارتقای کیفیت عسل در این شهرستان داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان با اشاره به ثبت و فعالیت ۴۶۰ زنبورستان در این شهرستان، افزود: از این تعداد، ۳۹۳ زنبورستان متعلق به بهرهبرداران بومی گلپایگان بوده و مابقی توسط افراد غیربومی اداره میشود.
وی همچنین تعداد کندوهای زنبورداران بومی گلپایگان را ۳۰ هزار و ۳۵ عدد اعلام و اظهار داشت: طی یک سال قبل، ۳۱ کیلوگرم ژل رویال، ۹۷۶ کیلوگرم گرده گل، ۹ هزار و ۱۷۹ کیلوگرم موم و ۲۷۲ کیلوگرم برهموم توسط پرورشدهندگان زنبورعسل در این شهرستان تولید شده است.
محمدی در ادامه، حد مجاز میزان ساکارز عسل در کشور را ۵ درصد عنوان و تصریح کرد: بر اساس آزمایشهای انجامشده روی عسل تولیدی تعدادی از زنبورداران گلپایگان، میزان ساکارز آن کمتر از یک درصد ثبت شده که نشان دهنده مرغوبیت بسیار بالای عسل گلپایگان است.





















Saturday, 6 December , 2025