متخصصان توصیه می‌کنند برای کاهش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی، هفته‌ای حداقل دو بار ماهی مصرف شود.

عباسی مدیر شیلات استان اصفهان:

🔸 تغذیه نامناسب عامل افزایش کلسترول، تری‌گلیسیرید و فشار خون است.

🔸ماهی، به‌ویژه انواع چرب مانند تون، ساردین و سالمون، به دلیل دارا بودن امگا-۳ و اسید آمینه تورین، به کاهش کلسترول و پیشگیری از سکته قلبی کمک می‌کند.

🔸سرانه مصرف ماهی در ایران ۱۴ کیلوگرم، پایین‌تر از میانگین جهانی ۲۲ کیلوگرم است.

🔸افزایش سرانه مصرف ماهی در این استان به ۱۱ کیلوگرم خبر داد و بر تلاش برای فرهنگ‌سازی مصرف آبزیان تأکید کرد.