عباسی مدیر شیلات استان اصفهان:
تغذیه نامناسب عامل افزایش کلسترول، تریگلیسیرید و فشار خون است.
ماهی، بهویژه انواع چرب مانند تون، ساردین و سالمون، به دلیل دارا بودن امگا-۳ و اسید آمینه تورین، به کاهش کلسترول و پیشگیری از سکته قلبی کمک میکند.
سرانه مصرف ماهی در ایران ۱۴ کیلوگرم، پایینتر از میانگین جهانی ۲۲ کیلوگرم است.
افزایش سرانه مصرف ماهی در این استان به ۱۱ کیلوگرم خبر داد و بر تلاش برای فرهنگسازی مصرف آبزیان تأکید کرد.























Saturday, 6 December , 2025